Tolmácsolás Fordítás Kérje árajánlatunkat!

Bemutatkozás

A Debreceni Egyetemen végeztem német szakon, holland és nyelvészet specializációval. Ezután egy évet Londonban töltöttem, majd az ELTE társadalomtudományi és gazdasági szakfordító és tolmács, valamint Európai Uniós konferenciatolmács képzésén vettem részt. Miután visszatértem szülővárosomba, Miskolcra, egy multinacionális nagyvállalatnál kaptam lehetőséget az ügyvezető asszisztenseként arra, hogy betekinthessek a cégen belüli nemzetközi kommunikációba. Két év után úgy döntöttem, hogy visszatérek eredeti szakmámhoz, és családi vállalkozás keretében azóta is főként tolmácsolással és fordítással foglalkozom.

2012. szeptemberétől a nyelvi közvetítés tapasztalatait átadhatom a hallgatóknak is, hiszen a Miskolci Egyetem Alkalmazott Nyelvészeti és Fordítástudományi Tanszékén oktatok többek között fordítás- és tolmácsolástechnikát, jogi és gazdasági szakfordítást.

2013. szeptemberében kezdtem meg PhD-tanulmányaimat az ELTE Fordítástudományi Tanszékének Doktori Iskolájában, és nagy öröm számomra, hogy Dr. Klaudy Kinga Professzor Asszonytól és más neves oktatóktól szerezhetek fordítástudományi elméleti ismeretek.

Férjemmel egy kisfiút nevelünk.

"Seit 2004 übersetzt und dolmetscht Márta für meine Teambuildings und interkulturelle Trainings. Zuverlässig, mit hoher Qualität und in aller Seiten verständlicher Form erfüllt sie meine Erwartungen."
Anna Hang, Consensus
"Köszönöm a gyors és szakszerű fordítói munkát, és a sok-sok hétvégi fáradozást!"
Nagy Gábor, Miskolc
"Márta 2004 óta fordít és tolmácsol csapatépítő és interkulturális tréningjeimen. Megbízhatóan, kiváló minőségben és mindenki számára érthető módon teljesíti elvárásaimat."
Anna Hang, Consensus
Elérhetőségek
+36 20 245 2921